Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Cirque du Soleil farà a Girona l’únic càsting europeu

Farà una selecció d’entre 25 i 30 números el proper 26 de gener
 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imagen de archivo de un número de acobracias del espectáculo 'Amaluna'. Foto: Cirque du Soleil

Imagen de archivo de un número de acobracias del espectáculo 'Amaluna'. Foto: Cirque du Soleil

El Cirque du Soleil ha escollit Girona per fer-hi el que, de moment, és l’únic càsting d’acròbates que la companyia canadenca ha programat a Europa el 2018. Les audicions per a la recerca de nous talents es faran el dia 26 de febrer al matí en el marc del Festival de Circ Elefant d’Or. Aquesta és la primera vegada que el Cirque du Soleil durà a terme el càsting durant un certamen, i també el primer cop que les audicions es faran sota una carpa que no és propietat de la companyia.

El conseller principal de càsting del Cirque du Soleil, Philippe Agogué, calcula que rebran unes 500 candidatures, d’entre les quals faran una selecció d’entre 25 i 30 números per dur a terme les audicions en viu. L’artífex del Festival del Circ, Genís Matabosch, ha subratllat per la seva banda que el càsting «és un somni» que no esperaven aconseguir «essent tan joves» (perquè aquest 2018, el certamen celebrarà la setena edició).

Aquesta és la primera vegada que el Cirque du Soleil durà a terme el càsting durant un certamen

De fet, una setmana després d’haver-se publicat l’anunci, la companyia canadenca ja ha preseleccionat 250 candidatures. I espera que, des d’ara i fins que acabi el termini per presentar-ne (el 10 de febrer), aquesta xifra arribi a les 500. 

Per intentar accedir al càsting, és imprescindible enviar un vídeo on els aspirants apareguin entrenant-se o durant un espectacle.

A partir d’aquí, Cirque du Soleil farà una selecció d’entre 25 i 30 números (que poden ser tant individuals com en grup). I el dia 26 de febrer al matí, sota la carpa instal·lada al Camp de Mart, es faran les audicions en viu.
Agogué subratlla que el principal objectiu del càsting és «trobar i confirmar nous talents», que passin a formar part de la «borsa» per als nous espectacles del Cirque du Soleil. 

Comentarios

Lea También