Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Diari Oficial de la Generalitat publica la resolució del Constitucional contra llei referèndum

El Constitucional va notificar aquesta decisió a tots els membres del Govern i a més de 60 alts càrrecs de la Generalitat

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de la façana del Tribunal Constitucional, aquest 12 de setembre de 2017 durant el ple extraordinari.

Imatge de la façana del Tribunal Constitucional, aquest 12 de setembre de 2017 durant el ple extraordinari.

Barcelona, 18 set. (EFE).- El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) publica avui la resolució del Tribunal Constitucional (TC) que suspèn de forma cautelar la Llei del referèndum d'autodeterminació aprovada pel Govern i el Parlament català fa dotze dies, el passat 6 de setembre.

El Constitucional va notificar aquesta decisió a tots els membres del Govern i a més de 60 alts càrrecs de la Generalitat; a la Mesa del Parlament; als 947 ajuntaments catalans; als responsables dels Mossos i als mitjans públics catalans, entre d'altres.
A tots ells se'ls recordava el deure d'obeir la prohibició d'aquesta convocatòria i se'ls advertia que, en cas de no fer-ho, s'enfronten a responsabilitats fins i tot penals.

El DOGC també publica avui l'admissió a tràmit de la impugnació per part del Govern de la resolució del Parlament per la qual es designen els membres de la Sindicatura Electoral de Catalunya a l'empara de la llei del referèndum d'autodeterminació.
Igualment, el diari oficial de la Generalitat publica la impugnació davant el TC del decret del Govern de normes complementàries per a la celebració del referèndum i del decret de convocatòria del referèndum d'autodeterminació. 

Temas

Comentarios

Lea También