Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Govern convoca el referèndum de l'1-O de forma col·legiada

Puigdemont, els consellers i el secretari del Consell Executiu rubriquen també el decret de mesures complementàries per al referèndum

Diari de Tarragona

Whatsapp
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, signant el decret de convocatòria, el 6 de setembre de 2017

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, signant el decret de convocatòria, el 6 de setembre de 2017

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el vicepresident, Oriol Junqueras, el secretari del Consell Executiu, Víctor Cullell, i la resta de consellers han signat de manera col·legiada el decret de convocatòria de l’1-O. Amb aquest tràmit, queda formalment convocat el referèndum, emparat en la llei que el Parlament ha aprovat aquest mateix dimecres i després que la norma s’hagi publicat al DOGC. Tres minuts abans de les 23:30 hores de la nit, el Govern ha signat els documents després de reunir-se al mateix Palau del Parlament. Just després de la signatura i un cop convocat formalment l’1-O, el president i el seu Consell Executiu compareixen per donar compte del tràmit.

Temas

Comentarios

Lea También