Más de Catalunya

El SEM atén un part enmig d'una retenció a un peatge

L'equip mèdic de l'helicòpter del SEM ha valorat l'evolució i complexitat del part i ha conclòs que el procés contraindicava el vol de la pacient

Whatsapp
Imatge facilitada pel SEM de l'equip que ha dut a terme l'operació

Imatge facilitada pel SEM de l'equip que ha dut a terme l'operació

A les 09:28h el SEM ha rebut un avís pel trencament de la bossa d’aigües d’una dona de 34 anys. L’avís es produïa des del seu cotxe, enmig d’una retenció a la C-16 causada per un accident de trànsit, al peatge del túnel de Vallvidrera, mentre es dirigia a l’hospital per anar de part.

Immediatament, els equips del SEM s’han posat en marxa. Als 7 minuts hi ha arribat la primera unitat, de Suport Vital Avançat, i 2 minuts més tard, la segona, de Suport Vital Bàsic. A les 09:50h els professionals han decidit activar l’helicòpter medicalitzat del SEM per part complex imminent. En 6 minuts, l’helicòpter aterrava al mateix peatge.

L’equip mèdic de l’helicòpter del SEM ha valorat l’evolució i complexitat del part i ha decidit realitzar el trasllat de la dona a l’Hospital de Sant Joan de Déu, amb la unitat de Suport Vital Bàsic, donat que el procés contraindicava el vol de la pacient.

Els Mossos d’Esquadra han obert pas a la unitat per a la seva evacuació, que s’ha produït de manera satisfactòria. L’Hospital de Sant Joan de Déu està atenent actualment a la pacient.

Temas

Comentarios

Lea También