Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El SEM atén un part enmig d'una retenció a un peatge

L'equip mèdic de l'helicòpter del SEM ha valorat l'evolució i complexitat del part i ha conclòs que el procés contraindicava el vol de la pacient

Whatsapp
Imatge facilitada pel SEM de l'equip que ha dut a terme l'operació

Imatge facilitada pel SEM de l'equip que ha dut a terme l'operació

A les 09:28h el SEM ha rebut un avís pel trencament de la bossa d’aigües d’una dona de 34 anys. L’avís es produïa des del seu cotxe, enmig d’una retenció a la C-16 causada per un accident de trànsit, al peatge del túnel de Vallvidrera, mentre es dirigia a l’hospital per anar de part.

Immediatament, els equips del SEM s’han posat en marxa. Als 7 minuts hi ha arribat la primera unitat, de Suport Vital Avançat, i 2 minuts més tard, la segona, de Suport Vital Bàsic. A les 09:50h els professionals han decidit activar l’helicòpter medicalitzat del SEM per part complex imminent. En 6 minuts, l’helicòpter aterrava al mateix peatge.

L’equip mèdic de l’helicòpter del SEM ha valorat l’evolució i complexitat del part i ha decidit realitzar el trasllat de la dona a l’Hospital de Sant Joan de Déu, amb la unitat de Suport Vital Bàsic, donat que el procés contraindicava el vol de la pacient.

Els Mossos d’Esquadra han obert pas a la unitat per a la seva evacuació, que s’ha produït de manera satisfactòria. L’Hospital de Sant Joan de Déu està atenent actualment a la pacient.

Temas

Comentarios

Lea También