El Temps a Tarragona: Cap de setmana amb temperatures de ple estiu

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 2 de maig

01 mayo 2020 17:03 | Actualizado a 01 mayo 2020 17:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims. A partir de mig matí creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya, sobretot al Pirineu i al quadrant nord-est, on quedarà entre mig i molt ennuvolat.

Pluja

A partir de mig matí s'esperen alguns ruixats aïllats a punts de muntanya del terç nord, sobretot al Pirineu i al Prepirineu oriental; seran d'intensitat entre feble i moderada. Les acumulacions de precipitació seran entre minses i poc abundants.

Temperatures

Temperatura mínima en ascens lleuger, localment moderat a la meitat sud. Se situarà entre els 8 i els 13 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 14 i 19ºC al litoral i entre els 12 i 17 ºC a la resta. La temperatura màxima serà lleugerament més alta, si bé a punts del quadrant nord-est quedarà semblant o lleugerament més baixa. Rondarà entre 18 i 23 ºC al Pirineu, entre 26 i 31 ºC a la vall de l'Ebre i entre 24 i 29 ºC a la resta del territori.

Vent

Bufarà vent entre fluix i moderat, serà de components sud i oest al litoral i prelitoral, i de component oest amb algun cop fort a la resta del territori. Independentment, de matinada serà fluix i de direcció variable a la meitat est, així com al final del dia en general.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat en general. Amb tot, hi haurà algun estrat baix a punts del litoral, sobretot al final del dia. Independentment, durant les hores centrals del dia es formaran núvols d'evolució diürna a punts de muntanya.

Comentarios
Multimedia Diari