El Temps a Tarragona: Cel ennuvolat i possibilitat de pluges

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 7 d'abril

06 abril 2020 18:52 | Actualizado a 06 abril 2020 18:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel romandrà molt ennuvolat en general fins a migdia amb nuvolositat més compacte a la meitat oest. A partir de llavors, s'obriran més clarianes i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. Al nord-est del país la nuvolositat serà menys abundant tota la jornada.

Precipitació

Fins a migdia s'espera precipitació feble i dispersa a l'extrem sud i resta del terç oest del territori i és possible a la resta de la meitat oest. Durant la tarda és probable algun ruixat a punts de muntanya del terç nord, sobretot del Pirineu. La quantitat de precipitació acumulada serà entre inapreciable i minsa, si bé serà localment serà poc abundants a punts del terç oest. La cota de neu se situarà al voltant dels 2.200 metres, lleugerament més alta al vessant nord del Pirineu.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta, per bé que a punts del terç oest podrà pujar moderadament. Rondarà entre 3 i 8 ºC al Pirineu, més alta al vessant nord, entre 7 i 12 ºC a les Terres de l'Ebre i resta del litoral i entre 6 i 11 ºC a la resta del territori. Pel que fa a la màxima serà similar o lleugerament inferior i rondarà entre 11 i 16 ºC al Pirineu i al Prepirineu, més alta al vessant nord, i entre 15 i 20 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i regular, si bé a cotes mitjanes i altes del Pirineu i Prepirineu serà localment dolenta. A partir del vespre tendirà a millorar d'est a oest.

Vent 

Vent fluix i de direcció variable en general, si bé predominarà el component sud i est durant les hores centrals del dia.

 

Comentarios
Multimedia Diari