El Temps a Tarragona: Cel ennuvolat i temperatura lleugerament més baixa

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 20 de març

19 marzo 2020 17:01 | Actualizado a 19 marzo 2020 17:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Arribaran bandes de núvols alts que circularan de sud a nord i deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat a partir de mig matí, fins aleshores es mantindrà serè o poc ennuvolat. A banda, fins a primera hora del matí hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, al prelitoral i a punts de la Catalunya central, que reapareixeran a partir del vespre. Localment es mantindran a punts del litoral durant tot el dia.

Temperatures

Temperatura, tant mínima com màxima, semblant o lleugerament més baixa, si bé la mínima podrà quedar lleugerament més alta a les Terres de l'Ebre. La temperatura mínima es mourà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 1 i 6 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord i entre 4 i 9 ºC a la resta del país. La temperatura màxima oscil·larà entre 10 i 15 ºC al Pirineu i entre 13 i 18 ºC a la resta del país.

Visibilitat

Serà entre bona i excel·lent. Si bé al litoral serà puntualment regular o localment dolenta per alguna boirina fins a mig matí, i hi haurà bancs de boira o boirina a valls i fondalades de l'interior de matinada.

Vent

De matinada, i fins a l'inici del matí i de nou al final del dia, el vent serà fluix i de direcció variable, amb alguns terrals al litoral. A partir de llavors, bufarà vent fluix amb cops moderats de component est.

Tendència per a demà

Al Pirineu, Prepirineu i nord de Ponent el cel estarà poc ennuvolat per bandes de núvols alts, si bé podran créixer alguns núvols d'evolució diürna. A més, al final del dia augmentarà la nuvolositat en aquests sectors. A la resta del territori estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols baixos, localment cobert al litoral, si bé la nuvolositat serà més trencada al centre del dia.

Comentarios
Multimedia Diari