El Temps a Tarragona: Dia ennuvolat i temperatures en descens

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 25 de març

24 marzo 2020 17:16 | Actualizado a 24 marzo 2020 17:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

El cel romandrà molt ennuvolat o cobert en general, tot i que amb més clarianes a punts de la meitat est fins al migdia. 

Temperatures

La temperatura mínima baixarà lleugerament i la màxima entre lleugerament i moderadament. La temperatura mínima oscil·larà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 1 i 6 1 ºC a la depressió Central i entre 3 i 8 ºC a la resta del país. La temperatura màxima es mourà entre 6 i 11 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre 9 i 14 ºC a la resta del país.

Pluja

Fins a migdia s'espera precipitació feble o localment moderada al Pirineu, Prepirineu i resta del terç oest, tot i que de forma més aïllada també se n'espera d'altres punts de la depressió Central. A partir de migdia quedarà restringida al Pirineu i Prepirineu. La cota de neu baixarà dels 1000 als 700 metres. La quantitat de precipitació acumulada al llarg del dia serà entre minsa i poc abundant en general, tot i que localment podrà ser abundant a cotes elevades del Pirineu.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular, tot i que serà puntualment dolenta al Pirineu i Prepirineu i d'altres zones de muntanya.

Vent

El vent bufarà entre fluix i moderat amb cops forts al litoral i zones elevades de l'interior. Fins a migdia bufarà de component est, mentre que a partir de migdia s'imposarà el component sud.

Tendència per a demà

El vent serà fluix i variable, si bé tendirà a imposar-se el component est al llarg del dia d'intensitat entre fluixa i moderada. Malgrat tot, a les Terres de l'Ebre predominarà el mestral entre fluix i moderat fins al migdia.

Comentarios
Multimedia Diari