Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Dia ennuvolat i temperatures en descens

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 25 de març

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 25 de març. Foto: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 25 de març. Foto: Meteocat

Previsió per a avui

El cel romandrà molt ennuvolat o cobert en general, tot i que amb més clarianes a punts de la meitat est fins al migdia. 

Temperatures

La temperatura mínima baixarà lleugerament i la màxima entre lleugerament i moderadament. La temperatura mínima oscil·larà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 1 i 6 1 ºC a la depressió Central i entre 3 i 8 ºC a la resta del país. La temperatura màxima es mourà entre 6 i 11 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre 9 i 14 ºC a la resta del país.

Pluja

Fins a migdia s'espera precipitació feble o localment moderada al Pirineu, Prepirineu i resta del terç oest, tot i que de forma més aïllada també se n'espera d'altres punts de la depressió Central. A partir de migdia quedarà restringida al Pirineu i Prepirineu. La cota de neu baixarà dels 1000 als 700 metres. La quantitat de precipitació acumulada al llarg del dia serà entre minsa i poc abundant en general, tot i que localment podrà ser abundant a cotes elevades del Pirineu.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular, tot i que serà puntualment dolenta al Pirineu i Prepirineu i d'altres zones de muntanya.

Vent

El vent bufarà entre fluix i moderat amb cops forts al litoral i zones elevades de l'interior. Fins a migdia bufarà de component est, mentre que a partir de migdia s'imposarà el component sud.

Tendència per a demà

El vent serà fluix i variable, si bé tendirà a imposar-se el component est al llarg del dia d'intensitat entre fluixa i moderada. Malgrat tot, a les Terres de l'Ebre predominarà el mestral entre fluix i moderat fins al migdia.

Temas

Comentarios

Lea También