El Temps a Tarragona: Màximes d'entre 16 i 21ºC

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 19 març

18 marzo 2020 17:51 | Actualizado a 18 marzo 2020 17:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat al llarg del dia, si bé fins a primera hora del matí hi haurà estrats baixos a punts de l'interior, així com a punts del litoral, on reapareixeran a partir de mitja tarda i afectaran també a punts del prelitoral. Independentment, al Pirineu i Prepirineu occidental hi haurà alguns núvols d'evolució durant les hores centrals del dia.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament o localment moderadament més baixa i màxima semblant o lleugerament més baixa. La temperatura mínima oscil·larà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, Prepirineu, depressió Central i al prelitoral nord i entre 5 i 10 ºC a la resta del país. La temperatura màxima es mourà entre 14 i 19 ºC al Pirineu i al litoral i entre 16 i 21 ºC a la resta del país.

Visibilitat

Serà entre bona i excel·lent. si bé a punts del litoral serà puntualment regular o localment dolenta per alguna boirina o banc de boira a l'inici i final del dia. A banda, hi haurà bancs de boira o boirina a valls i fondalades de l'interior de matinada.

Vent

De matinada, i fins a l'inici del matí, el vent serà fluix i de direcció variable, amb alguns terrals al litoral. A partir de llavors, bufarà vent fluix amb cops moderats de components sud i est. Al final del dia quedarà fluix i variable en general.

Tendència per a demà

Cel poc o mig ennuvolat per núvols alts i prims que s'aniran fent més abundants amb el pas de les hores, i deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat a la tarda quan n'arribaran també de mitjans. A banda, fins a primera hora del matí hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, al prelitoral i a punts de la Catalunya central, que localment es mantindran al litoral durant la resta del dia.

Comentarios
Multimedia Diari