El Temps a Tarragona: Noves pluges al llarg del matí

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 2 d'abril

01 abril 2020 18:05 | Actualizado a 01 abril 2020 18:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel romandrà molt ennuvolat o cobert en general. A partir de la tarda i amb el pas de les hores la nuvolositat tendirà a fer-se menys compacta en general.

Precipitacions

S'espera precipitació a qualsevol indret, sobretot al litoral i prelitoral. Malgrat tot, a partir del vespre començarà a minvar. La cota de neu voltarà els 1.600 metres al Pirineu Occidental i els 1.300 al sector oriental. Seran entre febles i moderades i s'acumularan quantitats entre minses i poc abundants en general.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Es mourà entre 3 i 8 ºC al Pirineu i depressió Central i entre 7 i 12 ºC a la resta. La temperatura màxima serà semblant i es mourà entre 9 i 14 ºC al quadrant nord-est i resta del Pirineu i entre 12 i 17 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà regular, localment dolenta fins migdia, amb bancs de boira i boirina a molts punts del territori, sobretot zones de muntanya. A partir de migdia millorà.

Vent

Bufarà vent de component nord i est entre fluix i moderat, amb cops forts fins a mitja tarda al litoral i al prelitoral. Malgrat tot, a partir del vespre quedarà fluix i de direcció variable a l'interior.

Comentarios
Multimedia Diari