El Temps a Tarragona: Pluges fins al migdia

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 11 de gener

16 marzo 2020 18:40 | Actualizado a 16 marzo 2020 18:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Cel molt ennuvolat o cobert. A partir de mitja tarda la nuvolositat es farà menys abundant i compacta, si bé encara romandrà entre mig i molt ennuvolat, sobretot al litoral i prelitoral sud, i creixeran algunes nuvolades al Pirineu i Prepirineu.

Fins a migdia s'espera precipitació dispersa al litoral i al prelitoral, especialment al sud, si bé de manera més aïllada podrà afectar altres punts del territori. A partir de llavors minvarà i tendirà a restringir-se a l'extrem sud i al Pirineu fins a desaparèixer. Serà d'intensitat fluixa en general, o localment moderada al litoral i prelitoral, tot i que és probable fins a migdia que sigui d'intensitat forta i amb alguna tempesta a l'extrem sud del país. La quantitat de precipitació acumulada serà entre poc abundant i abundant (fins a 50 mm) a la meitat sud del litoral i prelitoral, mentre que a la resta del país serà minsa o poc abundant. 

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant, mentre que la màxima serà lleugerament més alta. La temperatura mínima es mourà entre 2 i 7 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 5 i 10 ºC a la resta de l'interior i entre 8 i 13 ºC al litoral. La temperatura màxima oscil·larà entre 13 i 18 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre 15 i 20 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà regular o dolenta, sobretot a zones elevades del país. A partir del migdia, millorarà.

Vent

El vent bufarà de component est. Serà moderat amb cops forts al litoral, prelitoral i zones elevades, tot i que a partir de mitja tarda tendirà a afluixar. A la resta bufarà entre fluix i moderat. A banda, al Pirineu i punts del Prepirineu hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Al matí hi haurà el cel poc ennuvolat per núvols alts. Per altra banda, hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, sobretot al sector nord durant el matí. Independentment, al Pirineu i Prepirineu i a punts del Prelitoral creixeran algunes nuvolades durant les hores centrals del dia que deixaran el cel molt ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari