El Temps a Tarragona: Ruixats dispersos i pugen les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 27 de març

26 marzo 2020 19:01 | Actualizado a 26 marzo 2020 19:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

De matinada el cel estarà mig ennuvolat per núvols alts i mitjans que amb el pas de les hores es faran més abundants. Al centre del dia el cel quedarà molt ennuvolat en conjunt, sobretot a la meitat est on els núvols seran més compactes. Al terç sud estarà serè fins al migdia quan quedarà mig ennuvolat.

Temperatures

La temperatura mínima quedarà lleugerament més baixa. Per la seva banda, la màxima pujarà entre lleugerament i moderadament. La temperatura mínima es mourà entre -5 i 0 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre -2 i 3 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 2 i 7 ºC al litoral. La temperatura màxima oscil·larà entre 6 i 11 ºC al Pirineu i entre 10 i 15 ºC a la resta del país, tot i que localment serà més alta a l'extrem sud.

Pluja

S'espera precipitació en forma de ruixats dispersos durant les hores centrals del dia a punts del Pirineu i Prepirineu i de forma més dispersa a punts de la resta de meitat est del país. Serà feble, puntualment moderada, i acumularà quantitats de precipitació minses, puntualment poc abundants. La cota de neu voltarà els 800 metres al matí amb tendència a pujar fins els 1200 a la tarda.

Visibilitat

La visibilitat quedarà entre bona i regular en general. Hi haurà algunes boires i boirines matinals a valls i fondalades de l'interior.

Vent

Bufarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat fins a migdia. A partir d'aleshores afluixarà i girarà a component sud, tret del nord de l'Alt Empordà on es mantindrà el component nord.

Tendència per a demà

Fins al migdia bufarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat a l'extrem sud i a l'Empordà i amb predomini del gregal al litoral. A partir d'aleshores, bufarà fluix amb cops moderats de component sud i est. Al final del dia el vent quedarà fluix i de direcció variable.

Comentarios
Multimedia Diari