El Temps a Tarragona: Sol radiant

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 4 d'abril

03 abril 2020 18:44 | Actualizado a 03 abril 2020 18:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat, amb algun núvol d'evolució diürna al centre del dia a punts de muntanya. A partir de mitja tarda es formaran intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral, sobretot a la meitat sud que deixaran el cel mig ennuvolat en aquests sectors.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant. Se situarà entre els 6 i els 11 ºC al litoral central i sud, entre els 2 i 7 ºC al Prelitoral i litoral nord i entre els 0 i els 5 ºC a la resta del territori. La màxima serà semblant o lleugerament més baixa al litoral i lleugerament més alta a l'interior. Es mourà entre 11 i 16 ºC al Pirineu i entre 15 i 20 ºC a la resta del territori. Al vessant nord del Pirineu hi haurà fogony i la temperatura serà més alta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, per bé que fins a primera hora del matí hi haurà alguns bancs de boira i boirina a punts l'interior del país.

Vent

El vent bufarà fluix i variable fins a mig matí. Durant les hores centrals del dia bufarà de component sud arreu entre fluix i moderat. Al final del dia quedarà fluix i variable en general tret dels dos extrems del país on persistirà el component sud.

Comentarios
Multimedia Diari