Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Torna la pluja i possibles nevades en punts de la demarcació

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 26 de març

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dijous, 26 de març. Foto: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 26 de març. Foto: Meteocat

Previsió per a avui

Durant la matinada s'obriran algunes clarianes i quedarà entre poc i mig ennuvolat. Al llarg del matí la nuvolositat tornarà a augmentar d'est a oest en forma de núvols alts i mitjans fins a quedar molt ennuvolat en general, sobretot a la meitat est on els núvols seran més compactes.

Temperatures

La temperatura serà lleugerament més baixa, sobretot la màxima a la meitat est. La temperatura mínima oscil·larà entre -3 i 2 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 1 i 6 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 3 i 8 ºC al litoral. La temperatura màxima es mourà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, Prepirineu i interior del nord-est, tot i que localment podrà ser més baixa al Pirineu i entre 9 i 14 ºC a la resta del país. Ambient fred al centre del dia.

Pluja

S'espera precipitació en forma de ruixats dispersos que podran afectar qualsevol punt del país. Els més importants afectaran sobretot punts de la meitat est fins al migdia, mentre que a partir llavors seran més extensos. Al final del dia quedaran restringits al terç sud. Seran d'intensitat feble o moderada i acumularan quantitats entre minses i poc abundants, si bé localment seran abundants. En molts casos, la precipitació serà en forma de neu granulada o calamarsa. La cota de neu oscil·larà entre els 400 i 600 metres, si bé localment serà més baixa en moments de ruixat.

Visibilitat

La visibilitat serà regular o localment dolenta, sobretot a la meitat est.

Vent

El vent serà fluix i variable, si bé tendirà a imposar-se el component est al llarg del dia d'intensitat entre fluixa i moderada. Malgrat tot, a les Terres de l'Ebre predominarà el mestral entre fluix i moderat fins al migdia.

Tendència per a demà

Bufarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat fins a migdia. A partir d'aleshores afluixarà i girarà a component sud, tret del nord de l'Alt Empordà on es mantindrà el component nord.

Temas

Comentarios

Lea También