Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El govern espanyol “respecta” les “manifestacions espontànies” on es crida “a por ellos” a la Guàrdia Civil

En canvi, censura un acte de Córdoba perquè va tenir lloc dins de la mateixa comissaria

 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Captura de pantalla del vídeo on centenars de persones acomiaden als Guàrdia Civils de Huelva .

Captura de pantalla del vídeo on centenars de persones acomiaden als Guàrdia Civils de Huelva .

El govern espanyol “respecta absolutament” les “manifestacions de ciutadans” que s’han concentrat a les immediacions d’algunes comissaries i quarters de la Guàrdia Civil per “expressar el seu afecte als agents “que han de complir amb el mandat del Tribunal Constitucional de no permetre la celebració del referèndum il·legal de Catalunya”, segons un comunicat del Ministeri de l’Interior. Són casos com els de Huelva o Cádis, on els agents van ser acomiadats al crit de “a por ellos”, aplaudiments i banderes espanyoles.

Segons el Ministeri de l’Interior, són “manifestacions espontànies” que el govern espanyol “no entra a valorar”. En canvi, el Ministeri es mostra “totalment en desacord” amb un acte que va tenir lloc a la comissaris de Campo Madre de Dios, a Córdoba, on “de manera formal i dins de la instal·lació policial” es va acomiadar un grup d’agents amb aplaudiments. “Fets com aquest” –és a dir dins de les comissaries- “no es tornaran a repetir”, apunta el comunicat

Temas

Comentarios

Lea También