Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El groc fluorescent tenyeix la manifestació sobiranista

Quatre lones recorren els eixos del signe de suma fins a acabar al punt central per formar un enorme positiu

 

ACN

Whatsapp
Participants a la 'Diada del Sí' a la cruïlla del carrer d'Aragó amb Bailén. Foto: ACN

Participants a la 'Diada del Sí' a la cruïlla del carrer d'Aragó amb Bailén. Foto: ACN

El groc fluorescent de les samarretes de la Diada del 2017 ja tenyeixen la concentració després que a les 17.14h les pancartes han començat a avançar per damunt dels assistents. Des dels quatre extrems de la concentració s'han desplegat quatre lones de 16x16 metres que recorren els quatre eixos del signe de suma fins a acabar al punt central, a la cruïlla entre el Passeig de Gràcia i el carrer Aragó. Les lones, on hi ha inscrites una urnes, un colom de la pau i dos 'sí', són transportades per quatre fileres de voluntaris i al seu pas els assistents es posen la samarreta de la Diada d'enguany, de manera que el groc fluorescent és l'estela que acompanya les pancartes fins al punt de confluència. Un cop les pancartes hagin arribat al centre, a les 17.40h aproximadament, es veurà un enorme positiu fluorescent des del cel.

Seguidament, l’acció passarà a plaça Catalunya, on començaran els parlaments dels portaveus de les entitats des dels escenaris i el saxofonista Pep Poblet també interpretarà el 'Cant dels ocells' en homenatge a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils el passat 17 d'agost.

Un cop hagin acabat els parlaments començaran les actuacions fins a les set de la tarda aproximadament. La Companyia Elèctrica Dharma, els Amics de les Arts i l’Orfeó Català posaran música a la mobilització des de plaça Catalunya.

Temas

Comentarios

Lea También