El jutge retira el delicte de terrorisme a la coordinadora dels CDR de Viladecans

La veïna queda en llibertat en càrrecs acusada d'un delicte de desordre públic

12 abril 2018 13:02 | Actualizado a 13 abril 2018 16:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El magistrat de l'Audiència Nacional Diego de Egea ha deixat en llibertat provisional amb mesures cautelars la presumpta cap dels Comitès en Defensa de la República (CDR), Tamara C.G., després de prendre-li declaració per presumpte delicte de desordre públic.

El jutge li ha retirat el delicte de rebel·lió i terrorisme que se li va imputar al principi, informen fonts jurídiques. 

El magistrat al capdavant de l'operació 'Maluc' rebutja la petició de presó incondicional que ha formulat la Fiscalia i li imposa com a mesures cautelars la presentació tots els dilluns al jutjat, prohibició de sortida del municipi on resideix (Viladecans), a excepció per acudir al treball si aquest estigués fora de la seva localitat.

A més de la necessitat de tenir autorització judicial per sortir del terme municipal, té la prohibició de sortir del territori nacional i que faciliti un domicili i telèfon perquè pugui estar localitzable.

El jutge ha dictat una ordre de detenció contra l'altra persona que dirigia l'operativa per les activitats dels CDR i que no va ser localitzada des de dimarts passat, quan es va detenir Tamara C.G.

Comentarios
Multimedia Diari