Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El líder de Podem acusa a Pablo Iglesias de vetar les converses amb independentistes

Per a Fachin hi ha un paral·lelisme amb el que el president del Govern central, Mariano Rajoy, ha fet a Catalunya

Diari de Tarragona

Whatsapp
Pablo Iglesias (Podemos) conversa amb Anna Gabriel (CUP) en un programa de TV

Pablo Iglesias (Podemos) conversa amb Anna Gabriel (CUP) en un programa de TV

El secretari general de Podem, Albano-Dante Fachin, ha lamentat aquest dimarts que el Consell Ciutadà Estatal de Podem hagi decidit una consulta a Catalunya per preguntar si volen presentar-se a les eleccions en coalició amb els 'comuns', perquè ho considera una intervenció d'Iglesias en Podem per posar-li "veto" al fet que parlin amb independentistes. 

"El que se'ns ha vetat és la possibilitat de parlar amb l'independentisme", ha explicat en roda de premsa després que el Consell de Coordinació de Podem decidís el diumenge passat parlar amb tots els actors per decidir el seu full de ruta, inclosos partits independentistes. 

Just després d'aquesta reunió, el Consell Ciutadà de Podem va replicar amb la convocatòria de l'Assemblea catalana per realitzar una consulta als inscrits a Catalunya sobre presentar-se als comicis del 21-D: per a Fachin hi ha un paral·lelisme amb el que el president del Govern central ha fet a Catalunya. 
 

Temas

Comentarios

Lea También