El president Quim Torra farà un dejuni de 48 hores en els pròxims dies

L'acció es farà previsiblement abans del 21 de desembre

07 diciembre 2018 09:08 | Actualizado a 07 diciembre 2018 09:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El president Quim Torra farà un dejuni de 48 hores en els pròxims dies. Fonts de Presidència han explicat que Torra se solidaritzarà a títol personal amb els presos en vaga de fam mitjançant un dejuni de dos dies. Tot i que encara no hi ha data fixada, les mateixes fonts apunten que serà abans del 21 de desembre, ja que volen emmarcar l'acció dins dels primers vint dies de la vaga de fam iniciada per Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn. Sànchez i Turull van començar la vaga dissabte passat mentre que Rull i Forn s’hi van afegir dimarts.

Acaba el dejuni de 24 hores d'Artadi, Borràs Calvet i diputats independentistes 

A les nou del matí d'aquest divendres ha acabat el dejuni de 24 hores dels consellers Elsa Artadi, Laura Borràs, Damià Calvet i de diputats independentistes al convent dels Caputxins de Sarrià, a Barcelona. Una cinquantena de persones hi ha passat la nit en solidaritat amb la vaga de fam dels presos Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn.

Entre ells, els diputats de JxCat Eduard Pujol, Francesc de Dalmases, Aurora Madaula o Anna Tarrés. També s'han sumat a la iniciativa de diverses maneres entre dijous i divendres, els diputats d'ERC Sergi Sabrià, Lluís Salvadó o Ruben Wagensberg i el diputat de la CUP Carles Riera. A la sortida de la tancada, el diputat de JxCat i coordinador de l'acció Toni Morral ha dit en una atenció als mitjans que la vaga de fam comença a tenir efectes, ja que el Tribunal Constitucional (TC) "està nerviós" i "comença a bellugar papers".

Comentarios
Multimedia Diari