Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els Castellers de Vilafranca llueixen en un Sant Fèlix espectacular

La Colla Vella completa el 4de9sf i la Colla Joves carrega el 2de8sf

Diari de Tarragona

Whatsapp

Primera ronda

Els rosats comencen forts la diada de Sant Fèlix, descarregant el tercer 4de9 amb folre i pilar de la temporada. A diferència del Catllar i l'Arboç, l'execució d'aquest complicat castell ha estat de postal.

Els rosats ha descarregat el tercer 4de9 amb folre i pilar de la temporada
Els rosats ha descarregat el tercer 4de9 amb folre i pilar de la temporada

La Joves doma la "bèstia indomable": Els vermells han carregat un castell d'extrema dificultat com ho és el 2de8 sense folre a la primera ronda de la diada de Sant Fèlix.

2de8 sense folre de la Joves . Foto: Pere Ferré

Mala sort per als Minyons de Terrassa, els encarregats d'obrir la didada. La colla malva ha ensopegat amb el 3de10fm quan estaven els dosos col·locats. 

Els Minyons de Terrassa han intentat el 3de10fm. Foto: Pere Ferré

Els castellers de Vilafranca han tancat la primera ronda descsarregant el 3de10fm sense dificultats a la diada de Sant Felix de Vilafranxa del Penedès

3de10fm dels Castellers de Vilafranca

Segona ronda

La colla malva ha obert la segona ronda de la dida de Sant Felix descarregant el 2de9 amb folre i manilles

l 2de9 amb folre i manilles dels Minyons de Terrassa

Cop de teatre de la Colla Vella dels Xiquets de Valls a Vilafranca. Els d'Albert Martinez han descarregat, amb una defensa titànica el castell total, el 4de9 sense folre, el primer de la temporada.

El 4de9 sense folre de la Vella 

La plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès ha viscut un moment èpic, amb el 2de8 sense folre que han descarregat els Castellers de Vilafranca. Els de Toni Bach han tret múscul anotant-se la primera bèstia indomable des del 2015

2de8 sense folre dels de Vilafranca

Tercera ronda

Els de Francesc Ramon completen el primer dos emmanillat després que la temptativa d'Igualada quedés carregada. És el segon gamma extra dels vermells aquesta diada. 

Els Minyons de Terrassa han descarregat el 3de9, amb folre a la tercera ronda, mentre que la Vella ha optat per desmuntar el seu intent de 3de10fm.  

Els rosats han completat les tres rondes de castells descrregant el sisè 5de9 amb folre de la temporada, en una execució plàcida per als vallencs.

Quarta ronda

En  la quarta ronda, els Minyons de Terrassa han descarregat sense problemes el 4de9f. Els verds han hagut d'esperar el seu torn després de veure com la temptativa de 4de10fm quedava en intetn a la tercera ronda. 

La Joves ha culminat un gran Sant Fèlix amb el pde8fmc. Els vermells han tingut prou en quatre rondes per completar els tres castells i el pilar, que novament ha estat el pilar de vuit emmanillat. L'espadat ha pujat ferm, però un cop l'enxaneta començava el descens, el pilar s'ha debilitat fins que ha cedit poc després. 

Temas

Comentarios

Lea También