Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els bisbes catalans demanen resar pel moment "delicat" de Catalunya

Ha animat a tots, especialment laics cristians, a ser responsables i compromesos en la vida pública per avançar en el diàleg i l'enteniment

Europa Press

Whatsapp
Imatge d'arxiu d'una reunió de La Conferència Episcopal Tarragonina (CET). Foto: Arquebisbat de Tarragona

Imatge d'arxiu d'una reunió de La Conferència Episcopal Tarragonina (CET). Foto: Arquebisbat de Tarragona

La Conferència Episcopal Tarragonina (CET), que reuneix els bisbes catalans, ha demanat aquest dimecres resar per Catalunya que "viu un moment delicat de la seva història", han informat en un comunicat. 

"Demanem també a Déu per totes les persones que tenen la responsabilitat al govern de les diferents administracions públiques, de la gestió del ben comú i de la convivència social", han afegit. 

Han ressaltat que "l'Església vol ser foment de justícia, fraternitat i comunió, i s'ofereix per ajudar en aquest servei" en bé del poble. 

Ha animat a tots, especialment laics cristians, a ser responsables i compromesos en la vida pública per avançar en el diàleg i l'enteniment. 

També en el respecte als drets i les institucions i de la no confrontació, ajudant al fet que la societat sigui un espai de fraternitat, llibertat i de pau. 

Temas

Comentarios

Lea También