Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els camions deixen de circular per les carreteres catalanes pel temporal de neu

En àrees de servei de l'A-2 com el Bruc, la Panadella o Torrefarrera s'acumulen desenes de vehicles a l'espera de poder re emprendre la marxa

Diari de Tarragona

Whatsapp
Pla obert on es poden veure camions aparcats a la Panadella després de deixar de circular pel temporal de neu, el 27 de febrer de 2018.

Pla obert on es poden veure camions aparcats a la Panadella després de deixar de circular pel temporal de neu, el 27 de febrer de 2018.

Els camions han començat a deixar de circular per les carreteres catalanes a partir de les quatre de la tarda a causa del temporal de neu que està afectant el país. Ho han fet per iniciativa pròpia després de l'anunci de restricció per als vehicles de més de 7,5 tones fet pel Servei Català de Trànsit (SCT), però també a instàncies dels Mossos d'Esquadra que s'han situat en diferents punts de les principals vies de circulació per obligar als camioners a aturar-se.

Algunes àrees de servei de l'A-2 com el Bruc i la Panadella, a l'Anoia, o a Torrefarrera (Segrià), ja s'acumulen desenes de camions aparcats que no saben quan podran re emprendre la marxa. Alguns camioners han manifestat la seva indignació per l'obligació d'aturar-se quan la neu encara no ha agafat a la calçada de les carreteres però d'altres també han acceptat amb resignació aquesta mesura excepcional que s'aplica per primera vegada a la història davant les previsions del fort temporal.

Temas

Comentarios

Lea También