Els comandaments dels Mossos mostren el seu 'total suport' a Trapero

El Major de la policia catalana ja va traslladar als agents que no comparteix la tutela de l'Estat

25 septiembre 2017 10:09 | Actualizado a 25 septiembre 2017 10:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El sindicat de comandaments del cos de Mossos d'Esquadra (SICME) ha volgut expressar el seu "total suport" al Major Josep Lluís Trapero, hores abans de la primera reunió de 'coordinació' convocada pel coronel de la Guàrdia Civil Diego Pérez de los Cobos. "El SICME, representant a més del 90% d'inspectors, intendents i comissaris de Mossos, donem total suport al posicionament del nostre Major", ha piulat el sindicat al seu compte de Twitter.

Trapero ja va traslladar el mateix dissabte als agents dels Mossos que no comparteix la tutela de l'Estat i va negar que s'hagués produït una intervenció de la policia catalana. En una nota informativa, el Major dels Mossos va explicar que havia fet arribar al Fiscal Superior de Catalunya que el cos seguirà donant compliment a les seves ordres, però que no comparteix que una part de l'activitat de la policia catalana sigui "ordenada i tutelada" per un òrgan que depèn del Ministeri de l'Interior.

També subratllava que la instrucció per "impedir el referèndum il·legal" de l'1 d'octubre "en cap cas suposa la intervenció dels Mossos d'Esquadra per part de l'Estat", i remarcava que el cos "seguirà mantenint les competències que li són pròpies".

 

Comentarios
Multimedia Diari