Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ensenyament convocarà al novembre oposicions per a 2.000 docents

Les proves començaran a mitjans d'abril i s'allargaran fins a la primera quinzena de juny del 2018

ACN

Whatsapp
Els aspirants que hi vulguin participar podran presentar les sol·licituds corresponents durant el desembre de 2017. FOTO: LLUÍS MILIÁN

Els aspirants que hi vulguin participar podran presentar les sol·licituds corresponents durant el desembre de 2017. FOTO: LLUÍS MILIÁN

El Departament d'Ensenyament té previst convocar durant la segona quinzena de novembre la convocatòria de 2.000 places per a l'ingrés als cossos docents, concretament per als cossos de mestres, de professors d'arts plàstiques i disseny, de professors d'escoles oficials d'idiomes i de professors d'ensenyament secundari. Aquestes places són part de les 7.000 destinades a cobrir llocs de funcionari a la Generalitat que el Govern va anunciar a finals de l'any passat. Un cop fixada la llista d'aspirants admesos i exclosos, es preveu que les proves se celebrin a mitjans d'abril i finalitzin durant la primera quinzena de juny del 2018.

Els aspirants que hi vulguin participar podran presentar les sol·licituds corresponents durant el desembre de 2017. La llista provisional d’admesos i exclosos es publicarà durant la segona quinzena de gener de 2018 i la definitiva d’admesos i exclosos, durant la primera quinzena de març de 2018. Pel que fa al procediment selectiu, es preveu que s’iniciï a mitjans d’abril de 2018 i que es finalitzi durant la primera quinzena de juny del mateix any.

Temas

Comentarios

Lea También