Estudiants en vaga de la UAB tallen durant mitja hora l'AP-7

A diferència d'altres vagues a la UAB, aquesta vegada els estudiants estan portant a terme accions més pacífiques, sense aixecar barricades en els accessos al campus 

28 septiembre 2017 08:56 | Actualizado a 28 septiembre 2017 09:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Prop de 100 estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han tallat aquest matí durant una mitja hora l'AP-7 i la B-30 en sentit sud, a l'altura de Cerdanyola del Vallès, en defensa del referèndum de l'1 d'octubre.

L'acció, que ha generat diversos quilòmetres de cua, s'emmarca en la vaga que les Assemblees de Facultat de la UAB han convocat per avui i demà al campus en defensa del referèndum, protesta que ha començat aquesta matinada amb prop de 200 estudiants dormint a la Facultat de Lletres.

 
A diferència d'altres vagues a la UAB, aquesta vegada els estudiants estan portant a terme accions més pacífiques, sense aixecar barricades en els accessos al campus amb mobiliari urbà i sense alumnes encaputxats pintant consignes a les parets i terres.

"El moviment estudiantil ha de mobilitzar-se i ser la punta de llança de la defensa del referèndum
"El moviment estudiantil ha de mobilitzar-se i ser la punta de llança de la defensa del referèndum, i hem apostat per una vaga molt més pacífica perquè volem crear debat al voltant de l'1-O", ha explicat Cèlia Appel, portaveu del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) de la UAB.

"Hem de buidar les aules i omplir els carrers", ha afirmat Appel, que ha explicat que els estudiants faran piquets informatius a les aules i posteriorment es desplaçaran a Barcelona per participar a la manifestació estudiantil de les 12:00 hores a la plaça Universitat. 

Comentarios
Multimedia Diari