Extremadura, afectada pel boicot als productes catalans

"No fem boicot a productes catalans, per favor, no aconseguim res de bo i ens estem tirant un tret al peu", assegura el president extremeny Guillermo Fernández Vara

24 octubre 2017 17:28 | Actualizado a 24 octubre 2017 17:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El president de la Junta d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara, es reunirà demà a Mèrida amb empreses extremenyes afectades pel boicot als productes catalans, després de demanar avui que no es boicotegin perquè va en contra de la regió extremenya.

Segons ha assenyalat, amb aquest boicot no s'aconsegueix "res de bo" i va en contra de la regió extremenya i les seves empreses que participen en l'elaboració de certs productes com el cava, el tomàquet fregit i l'aigua embotellada.
Fernández Vara ha fet aquestes declaracions a Càceres en l'acte d'obertura del curs 2017/2018 del Programa Universitari "Universitat dels més grans d'Extremadura".

En la seva intervenció, ha recordat que el cava català porta taps de San Vicente de Alcántara (Badajoz), el tomàquet Solís és pols concentrat que es produeix a Miajadas (Càceres) i que l'aigua d'una marca catalana s'embotella a Herrera del Duque (Badajoz).

"No fem boicot a productes catalans, per favor, no aconseguim res de bo i ens estem tirant un tret al peu". 

Comentarios
Multimedia Diari