Freixenet estudiarà també moure la seva seu si hi ha declaració independència

06 octubre 2017 09:53 | Actualizado a 06 octubre 2017 09:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El president de Freixenet, Josep Lluís Bonet, ha assegurat avui que proposarà al consell d'administració de la companyia el trasllat de la seu fora de Catalunya en el cas que el Parlament aprovi una declaració unilateral d'independència.

En declaracions a RNE, Bonet ha augurat que "si realment anem a una declaració unilateral d'independència haurà una sortida important d'empreses de Catalunya".

En el cas de Freixenet, s'ha mostrat partidari d'"esperar" a veure com es desenvolupen els esdeveniments i, en el cas que es materialitzi l'anunci de l'anomenada DUI, ha dit que "jo, per descomptat, proposaré al consell d'administració, el trasllat de la seu" de la companyia, que és a Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès).

"Esperarem. Jo fins ara he cregut que la independència no es faria. Si és així haurem d'actuar com molts", ha apuntat, després d'aplaudir la decisió presa per Banc Sabadell de portar la seva seu social a Alacant.

El també president de la Cambra de Comerç d'Espanya ha destacat que "la independència no és una broma" i ha qualificat aquesta situació de "veritable catàstrofe" per a Catalunya i Espanya.

Josep Lluís Bonet ha advertit també "que la gent comença a tenir por" i veu una certa sortida de dipòsits, per això ha demanat "reflexió" als polítics i que "no es mirin el melic". 

Comentarios
Multimedia Diari