Greu un nadó d'un any ha caigut des d'un primer pis a Lleida

Després de pujar en un sofà i caure per la finestra una fornera el va recollir i posteriorment va ser traslladat a la Vall d'Hebron

07 julio 2017 15:32 | Actualizado a 07 julio 2017 15:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un nadó d'un any i mig es troba ingressat en estat greu a l'hospital de la Vall d'Hebron després de caure des d'un primer pis del barri de la Mariola. Segons han confirmat fonts del mateix centre hospitalari, el nadó es troba estable a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'àrea de Pediatria però està previst que aquest mateix divendres sigui traslladat a planta.

La criatura es va enfilar en un sofà que estava a sota d'una finestra i es va precipitar al buit impactant en el paraxoc d'un vehicle aparcat, segons ha informat el diari Segre. Posteriorment la fornera d'una fleca que hi ha als baixos de l'edifici i que va sentir la caiguda va recollir el nadó en estat inconscient i el va reanimar fins que es va posar a plorar. Els fets van tenir lloc dimecres i el nen va rebre un fort cop al cap i un a l'ull.

En el moment que va tenir lloc la caiguda hi havia a casa el pare, la mare i els dos germans del nen, de 3 i 4 anys. Acabaven de fregar el terra del menjador i van obrir la finestra per ventilar. El pare parlava per telèfon i de cop i volta algú va trucar insistentment al timbre. Quan el pare va mirar per la finestra per veure qui hi havia ja va veure el seu fill petit al carrer en braços de la fornera.

 

Comentarios
Multimedia Diari