Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Hisenda desbloqueja subvencions per valor de 21,6 milions d’euros de la Generalitat

Estaven paralitzades pel tancament del pressupostos de la Generalitat des de la intervenció dels comptes del Govern

ACN

Whatsapp
Imatge d'arxiu de Dolors Montserrat. FOTO: ACN

Imatge d'arxiu de Dolors Montserrat. FOTO: ACN

El Ministeri d’Hisenda aixecat parcialment l'acord de no disponibilitat per donar llum verda a 70 subvencions de la Generalitat per un valor total de 21,6 milions d’euros que estaven bloquejades pel tancament del pressupost de la Generalitat fruit de la intervenció dels seus comptes. Es tracta de partides compromeses per l’Institut Català de les Dones i les conselleries de Treball, Agricultura, Cultura i Empresa, segons fonts del Ministeri d’Hisenda. L’import més destacat son 4,38 milions d’euros en subvencions per a polítiques de joventut, així com partides de més d’un milió d’euros per a programes de voluntariat i acció cívica.

Aquest dimecres la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat, ja ha explicat que el govern espanyol ha autoritzat l'aprovació i compromís de despesa per a la concessió de subvencions per import de 10,3 milions d'euros per a entitats catalanes del Tercer Sector. La ministra ha atribuït l'endarreriment a "l'incompliment" del Govern destituït de les condicions establertes per l'executiu espanyol "per garantir la prestació dels serveis públics, l'estabilitat pressupostària i protegir l'interès general dels catalans". El Ministeri de Sanitat ha conclòs, en un informe sol·licitat pel Ministeri d'Hisenda, que les subvencions eren "urgents i d'extraordinària necessitat". 

Temas

Comentarios

Lea También