Ibarra (PSC) opina que la decisió del TS s'hauria d'haver fet extensiva a Junqueras, Forn i als Jordis

"És una mala notícia que se'ls mantingui la presó", ha manifestat la cap de llista socialista per Tarragona

04 diciembre 2017 16:21 | Actualizado a 04 diciembre 2017 16:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La cap de llista del PSC per Tarragona a les eleccions del 21-D, Rosa Maria Ibarra, ha afirmat aquest dilluns que la decisió del Tribunal Suprem de deixar en llibertat sota fiança a sis consellers destituïts s'hauria d'haver fet extensiva també a Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Ibarra considera una "mala notícia" que per a ells quatre es mantingui la pena de presó incondicional sense fiança. "Ens n'alegrem pels consellers que han pogut sortir, però ens sap greu pels altres membres del Govern i pels Jordis, que segueixen a la presó; és una mesura que el PSC sempre ha vist excessiva", ha manifestat la candidata socialista en declaracions a l'ACN. Ibarra creu que les declaracions que hagin pogut fer els investigats davant del magistrat pot haver influït en la diferència de criteri en les resolucions.

"Si bé no estem al cas del detall de per què finalment l'òrgan judicial ha decidit aplicar un criteri a uns i un altre a uns altres, però creiem que és una decisió que s'hauria d'haver estès a tots", ha conclòs Ibarra.

Satisfets amb l'enquesta del CIS

Sobre l'enquesta del CIS, la cap de llista socialista valora positivament que la formació creixi dels 16 als 21 diputats. Malgrat aquest creixement en escons i en intenció de vot -que frega el 18% a la demarcació, el percentatge més elevat de totes les circumscripcions-, Ibarra es mostra prudent.

"Les enquestes són enquestes i haurem de veure com es materialitza tot això", ha dit. Amb tot, el partit fa una lectura positiva. "Totes les enquestes fetes fins ara ens donen tendència creixent i treballarem durant aquesta campanya perquè sigui un nombre més elevat", ha conclòs Ibarra.

Comentarios
Multimedia Diari