Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Indemnitzen una veïna de Cornellà a qui van detectar dos anys tard un càncer de mama

La dona va anar al metge el març del 2011 amb un hematoma al pit, però no li van diagnosticar la malaltia fins el febrer de 2013

ACN

Whatsapp
Imatge d'arxiu d'una dona fent-se una mamografia per detectar si té càncer de mama. Foto: ACN

Imatge d'arxiu d'una dona fent-se una mamografia per detectar si té càncer de mama. Foto: ACN

Un jutge de Cornellà condemna la companyia d'assegurances Mapfre a indemnitzar amb 160.000 euros una veïna del municipi a qui els metges van diagnosticar, amb dos anys de retard, un càncer de mama. La dona va anar per primer cop a l'hospital el març de 2011 amb dolors en el pit esquerre. Tenia llavors 43 anys i, tot i que se li va fer un seguiment els mesos posteriors, no va ser fins gairebé dos anys més tard, l'abril de 2013, quan se li va diagnosticar el càncer de mama que pateix.

Durant aquest temps, el diagnòstic sempre va ser d'hematoma, tot i que a les radiografies apareixien "signes de malignitat". Els metges, però, no hi van donar importància perquè l'hematoma anava disminuint de mida. Tampoc es va fer durant aquest temps cap prova complementària, com ara una biòpsia, per assegurar el diagnòstic. El cas l'han dut davant els tribunals els advocats del Defensor del Pacient.

Temas

  • sucesos
  • salud

Comentarios

Lea También