Inés Arrimadas acusa Roger Torrent de «bloquejar» Catalunya

«Ja n’hi ha prou, ja han tingut molt de temps, moltes oportunitats, no se’n surten ni se’n sortiran perquè el que volen fer és impossible»

15 marzo 2018 10:23 | Actualizado a 15 marzo 2018 10:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La líder parlamentària de Ciutadans, Inés Arrimadas, es va tornar  a mostrar ahir crítica amb l’actuació del president del Parlament i de les forces independentistes, i especialment amb Carles Puigdemont.

Així, va reiterar que la seva proposta de compareixença del president de la cambra és pertinent i que està basada en el propi informe dels lletrats sobre la investidura.

«Ja n’hi ha prou, ja han tingut molt de temps, moltes oportunitats, no se’n surten ni se’n sortiran perquè el que volen fer és impossible», va declarar. Per això, els va instar a proposar un candidat «que compleixi la legalitat» i pugui «governar per a tots els catalans».

Precisament, sobre els candidats, va dir que ja fa setmanes va alertar que primer es proposaria Puigdemont, després un candidat a la presó i més tard Jordi Turull, «que també té causes judicials».

Va valorar que això és així perquè volen «allargar» el procés, que va asseverar que s’ha convertit en un «modus vivendi» per a molts.

«Ja n’hi ha prou de dir mentides als catalans, no hi haurà cap república independent», va sentenciar. 

Arrimadas no va descartar recórrer al Tribunal Constitucional (TC), com ja ha fet el PSC, però va afegir que està «a les mans de Roger Torrent» posar fi a la situació de bloqueig actual si compareix davant la cambra i reconeix que no té candidats a la investidura.

Comentarios
Multimedia Diari