Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Interrompuda l'R14 entre Lleida i Montblanc arran d'un robatori de cable elèctric

El robatori ha deixat la línia sense subministrament elèctric i Adif preveu que la circulació de trens quedarà restablerta a les tres de la tarda

Diari de Tarragona

Whatsapp
Renfe ha disposat un servei alternatiu per carretera per cobrir el tram afectat.

Renfe ha disposat un servei alternatiu per carretera per cobrir el tram afectat.

La circulació de trens a la línia R14 ha quedat interrompuda des d'un quart de dues d'aquest migdia de Lleida a Montblanc a causa d'un robatori de cable elèctric que ha deixat sense subministrament la infraestructura, segons ha indicat Renfe.

Els fets s'han produït al quilòmetre 15,6 entre Puigvert i Juneda, on uns individus han robat cable elèctric i han provocat altres danys al sistema d'electrificació, segons ha apuntat Adif, de manera que la línia ha quedat sense subministrament elèctric entre Lleida i Montblanc.

Arran de la incidència, Renfe ha disposat un servei alternatiu per carretera per cobrir el tram afectat. Adif preveu que la línia es pugui restablir a les tres de la tarda.

Comentarios

Lea También