Investiguen com un nen acaba amb una brida al coll

Segons va indicar el nen, que viu a Porqueres (Gorona), tres joves d’uns divuit anys, dos d’origen subsaharià, que anaven amb la cara tapada, li van posar una brida al coll i li van collar fort

13 enero 2018 11:46 | Actualizado a 16 enero 2018 20:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per descobrir si tres joves de Porqueres són responsables de lligar una brida al coll d’un menor d’onze anys que jugava a bàsquet en un parc de la població.

Segons la denúncia presentada davant els Mossos, els fets van tenir lloc la tarda de dimecres passat 10 de gener, quan el nen estava sol en un parc del carrer Folch i Torres a la sortida de l’escola.

Cap a dos quarts de set, segons va indicar el nen, tres joves d’uns divuit anys, dos d’origen subsaharià, que anaven amb la cara tapada, li van posar una brida al coll i li van collar fort.

El menor va anar fins a la seva casa, on la seva mare li va tallar la brida, que segons els sanitaris no li impedia respirar, i, després, potser per tot el nerviosisme creat amb la situació, va perdre el coneixement uns segons.

Els familiars van trucar al Servei d’Emergències Mèdiques, que el van atendre allà mateix i el van traslladar a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on li van donar l’alta després de comprovar que es trobava bé.

Els pares de la víctima van presentar denúncia ahir davant els Mossos d’Esquadra i la Unitat d’Investigació de la comissaria ha iniciat una investigació per reconstruir el que va passar i descobrir qui eren els joves autors de la suposada agressió. 

De moment, els Mossos d’Esquadra es mostren prudents i ho desvinculen d’altres fets delictius que hi ha hagut les últimes setmanes a la zona.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Porqueres ha ofert ajuda psicològica a la família del nen, que dilluns és previst que torni a l’escola.

Comentarios
Multimedia Diari