Investiguen l'actuació d'un agent de la Policia Local per reduir un home gran

Fonts municipals han assegurat que l'home hauria faltat al respecte al policia després que aquest el multés per aparcar malament

28 junio 2017 17:37 | Actualizado a 28 junio 2017 17:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Policia Local de sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) estudiarà l'actuació d'un agent que va reduir un ciutadà d'edat avançada davant el mercat Torreblanca després de multar-lo per haver estacionat malament el seu vehicle el passat 26 de juny. La decisió arriba després que s'hagi difós per internet un vídeo en què apareix el policia discutint amb l'home i el moment en què procedeix a immobilitzar-lo.

 

Font municipals han explicat que l'objectiu és determinar si l'actuació de l'agent "s'ajusta als protocols establerts" pel cos policial. Així mateix, el cos de seguretat ha obert al ciutadà un expedient sancionador per via administrativa "per manca de respecte i consideració" a un agent de l'autoritat en exercici de les seves funcions.

Els responsables municipals han explicat que les imatges van tenir lloc després que l'home estacionés el seu vehicle en una àrea de càrrega i descàrrega al Passeig Torreblanca del municipi i l'agent imposés al ciutadà una multa per infracció de trànsit. 

El cos de seguretat ha obert una informació reservada per valorar aquesta intervenció policial

En aquests sentit assenyalen que el veí s'hauria mostrat poc respectuós amb l'actuació policial. El cos de seguretat ha obert una informació reservada per valorar aquesta intervenció policial. 

A més, també ha emès un expedient sancionador per via administrativa al ciutadà per "per manca de respecte i consideració" a un agent de l'autoritat i infracció de la Llei 4/2015 de Seguretat Ciutadana.

Comentarios
Multimedia Diari