Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’Estat vol assumir el control dels mitjans públics catalans per “garantir una informació veraç i objectiva"

El 155 implicarà també un control sobre el CTTI i el Centre de Seguretat de la Informació

ACN

Whatsapp
Logotip de TV3 situat al sostre dels estudis de TVC.

Logotip de TV3 situat al sostre dels estudis de TVC.

L’executiu espanyol vol assumir les funcions de la Generalitat respecte als mitjans públics catalans per “garantir una informació veraç, objectiva i equilibrada”, segons consta al document que ha remès al Senat per a l’aplicació de l’article 155 de la Constitució. En un brieffing amb la premsa, la vicepresidenta del govern espanyol ha assegurat que es tracta de “garantir el pluralisme polític, social, cultural i amb l’equilibri territorial” dels mitjans catalans, això com el “respecte als valors i principis continguts a la Constitució Espanyola i l’Estatut d’Autonomia de Catalunya”.

L’assumpció de les competències dels mitjans públics anirà acompanyat també de les que tenen a veure amb les telecomunicacions i als serveis digitals, així com les funcions de la Generalitat sobre tecnologies de la informació, i en particular les del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació i del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya.

Temas

Comentarios

Lea También