Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La CUP s'ofereix a incorporar-se a la Mesa del Parlament per investir a Puigdemont

També ofereix contribuir amb tots els actors polítics democràtics a "articular una proposta de Pacte Nacional pels Drets Civils i Polítics, i parar el país per denunciar l'Estat d'Excepció" a Catalunya

Diari de Tarragona

Whatsapp
El diputat de la CUP Carles Riera en el moment de la votació al debat d'investidura de Jordi Turull el 22 de març del 2018.

El diputat de la CUP Carles Riera en el moment de la votació al debat d'investidura de Jordi Turull el 22 de març del 2018.

La CUP s'ha ofert a incorporar-se a la Mesa del Parlament per "facilitar" una investidura com a president de la Generalitat de Carles Puigdemont, detingut en Alemanya aquest diumenge. 

El grup que encapçala Carles Riera al Parlament ha afegit en un comunicat que la situació és greu i que "cal reforçar immediatament la legitimitat del president". 

També ofereix contribuir amb tots els actors polítics democràtics a "articular una proposta de Pacte Nacional pels Drets Civils i Polítics, i parar el país per denunciar l'Estat d'Excepció" a Catalunya.

CRÍTICA AlS MOSSOS 

A més, ha criticat la "violència policial" dels Mossos a la concentració d'aquest diumenge prop de la Delegació del Govern espanyol a Catalunya. 

I ha reiterat el seu suport a les mobilitzacions en favor de la república catalana i als detinguts en la concentració al costat de la Delegació. 

Temas

Comentarios

Lea También