La CUP s'ofereix a incorporar-se a la Mesa del Parlament per investir a Puigdemont

També ofereix contribuir amb tots els actors polítics democràtics a "articular una proposta de Pacte Nacional pels Drets Civils i Polítics, i parar el país per denunciar l'Estat d'Excepció" a Catalunya

25 marzo 2018 20:39 | Actualizado a 25 marzo 2018 20:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La CUP s'ha ofert a incorporar-se a la Mesa del Parlament per "facilitar" una investidura com a president de la Generalitat de Carles Puigdemont, detingut en Alemanya aquest diumenge. 

El grup que encapçala Carles Riera al Parlament ha afegit en un comunicat que la situació és greu i que "cal reforçar immediatament la legitimitat del president". 

També ofereix contribuir amb tots els actors polítics democràtics a "articular una proposta de Pacte Nacional pels Drets Civils i Polítics, i parar el país per denunciar l'Estat d'Excepció" a Catalunya.

 

CRÍTICA AlS MOSSOS 

A més, ha criticat la "violència policial" dels Mossos a la concentració d'aquest diumenge prop de la Delegació del Govern espanyol a Catalunya. 

I ha reiterat el seu suport a les mobilitzacions en favor de la república catalana i als detinguts en la concentració al costat de la Delegació. 

Comentarios
Multimedia Diari