Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Federació Catalana de Futbol suspèn els partits de la jornada

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge del comunicat de la FCF. FOTO: DT

Imatge del comunicat de la FCF. FOTO: DT

La Federació Catalana de Futbol ha anunciat aquest matí la suspensió de tots els partits de futbol federat oficials que s'havien de jugar aquest diumenge a partir de les 14 hores

En un comunicat a la web, la FCF explica que "seguint les recomanacions de la Secretaria General de l'Esport que emplaça federacions i clubs esportius catalans a suspendre la competició esportiva oficial d'aquesta tarda) per l'especial situació que avui viu Catalunya, i per garantir el bon odre de les competicions, la Federació Catalana de Futbol ha decretat suspendre tots els partits que s'havien de jugar avui diumenge".

Alguns dels partits que s'han suspès són el que havien de jugar a tercera divisió el Reus B Cambrils y el Prat (previst a les 17 hores); a primera catalana el partit entre el Valls i l'Andorra (previst a les 16.30 hores) i en la mateixa categoria el Borges Blanques – Rapitenca (previst a les 17 hores), entre altres.

Temas

Comentarios

Lea También