La Grossa de Cap d'Any repartirà més sort que mai amb un primer premi de 200.000 euros i un quart i dos cinquens nous

Loteria de Catalunya ha posat a la venda 80.000 números de 10 euros per bitllet, el que suposa un total de 40 milions d'euros

28 diciembre 2018 12:48 | Actualizado a 28 diciembre 2018 13:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest 2018 la Grossa de Cap d'Any repartirà més sort que mai. En aquesta sisena edició del sorteig hi haurà vuit premis grans, el primer dels quals s'elevarà fins els 200.000 euros per bitllet de 10 euros. A banda, s'han incorporat un quart i dos cinquens premis més.

Els bombos i les boles de la Grossa han arribat aquest divendres a les instal·lacions de TV3 des d'on es retransmetrà la cita el proper dilluns, 31 de desembre al punt de migdia.

El programa estarà conduït per Llucià Ferrer i Anna Bertran. Enguany s'han posat a la venda 80.000 números, el que suposa un total de 40 MEUR. Per facilitar les compres d'última hora, Loteria de Catalunya mantindrà oberta la venda online fins a les onze del matí del 31 de desembre.

La principal novetat de la Grossa de Cap d'Any d'aquets 2018 és que repartirà més premis que mai. Segons ha explicat Jordi Oriol, responsable de Loteria de Catalunya, el primer premi, fins ara dotat amb 100.000 euros per cada bitllet de 5 euros, passarà a ser de 200.000 euros per cada bitllet de 10 euros. A més, en aquesta sisena edició també s'ha creat un quart i dos cinquens premis més, que se sumaran als que ja existien.

"En total hi haurà vuit grans premis: el primer que serà de 200.000 euros per bitllet, un segon de 65.000 euros, un tercer de 30.000 euros, dos quarts de 10.000 euros i tres cinquens de 5.000 euros", ha detallat Oriol.

A banda, més de 680.000 bitllets podran tenir algun tipus de premi, ja que també es premiaran les terminacions dels vuit números guanyadors (quatre xifres, tres xifres i dues darreres xifres coincidents), així com els números anterior i posterior de cadascun. A més, es reintegraran tots els bitllets acabats amb la darrera xifra del primer premi.

En aquesta ocasió, Loteria de Catalunya ha posat a la venda 80.000 números (del 0 al 79.999), amb un total de 50 sèries, el que suposa 40 MEUR. 

Per facilitar les compres d'última hora, es mantindrà oberta la venda online fins a les onze del matí del 31 de desembre. També es podran adquirir els números a través del terminal que tenen instal·lat els 2.200 punts de venda que actualment comercialitzen els productes de Loteria de Catalunya (quioscos, llibreries, bars, estancs, etc.).

Tot a punt pel sorteig

El bombo i les boles de la Grossa de Cap d'Any han arribat aquest divendres als estudis de TV3 des d'on el proper dilluns, 31 de desembre, s'emetrà en directe el sorteig. L'espai, que arrencarà al punt del migdia, estarà conduït per Llucià Ferrer i Anna Bertran, acompanyats de la cantant i actriu Aida Oset, que afegirà l'apunt musical a cada extracció. 

Més facilitats per cobrar els premis

Aquest any, les persones que hagin obtingut un premi inferior als 1.000 euros podran demanar a qualsevol dels punts de venda autoritzats una transferència directa al compte bancari, que s’haurà de fer efectiva en un termini màxim de 48 hores.

Tots aquests establiments del canal comercial de Loteria de Catalunya, principalment estancs, llibreries, quioscos i bars, també podran pagar premis en metàl·lic fins a 120 euros. Els premis a partir de 50 euros també es podran cobrar a qualsevol oficina de Caixabank.

Si el bitllet guanyador s’ha comprat per internet, el premi es rebrà automàticament al moneder del compte o, en el cas que l’import sigui superior a 600 euros, al compte bancari que es va facilitar en el moment del registre al web de Loteria de Catalunya.

Els premis de qualsevol import es podran cobrar fins al 31 de març del 2019, a la seu de Loteria de Catalunya, a la Gran Via 639, de Barcelona.

Comentarios
Multimedia Diari