La Guàrdia Civil deixa en llibertat el director general d'Unipost

El cos de seguretat continua registrant la seu de l'empresa de l'Hospitalet de Llobregat, que ha començat cap a les vuit del matí

14 diciembre 2017 19:29 | Actualizado a 14 diciembre 2017 19:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Guàrdia Civil ha deixat en llibertat a les set de la tarda el director general d'Unipost, Pablo Raventós, a l'espera que el jutge decideixi si el crida o no a declarar. Raventós ha estat retingut tot el dia pel cos de seguretat en el marc de la investigació que el jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona té oberta a l'entorn de l'organització del referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre passat. La Guàrdia civil ha escorcollat la seu de l'empresa a l'Hospitalet de Llobregat, la seu social, al carrer Mallorca de Barcelona, i un domicili particular, i ha indicat que el director general d'Unipost ha presenciat els escorcolls que l'afectaven.

Raventós ha arribat amb els agents a la seu de l'Hospitalet de Llobregat a un quart de 12 del migdia per presenciar l'escorcoll i se l'han endut a les 2 del migdia cap a un altre registre, segons han confirmat fonts de la Guàrdia Civil. Segons 'El Mundo', els membres del cos armat tracten de localitzar els pagaments que es van fer per a l'enviament de cartes d'acord amb el cens electoral.

En aquests moments només continua en marxa el registre de l'Hospitalet que està previst que acabi en les properes hores. Ha començat a les vuit del matí aproximadament.

Comentarios
Multimedia Diari