La Guàrdia Civil fora de servei agredeix veïns de Calella que els increpaven

Quatre persones van haver de rebre assistència mèdica

 

02 octubre 2017 15:33 | Actualizado a 02 octubre 2017 16:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els enfrontaments entre els ciutadans que aquesta passada nit es van concentrar davant de l'hotel Vila de Calella i els agents de la Guàrdia Civil fora de servei que van utilitzar porres extensibles van acabar finalment amb un balanç de catorze persones ateses, de les quals quatre van haver de rebre atenció i una d'elles va ser traslladada a l'hospital en estat menys greu, segons l'Ajuntament del municipi . Els fets es van produir aquest diumenge, entre les onze de la nit i la mitjanit, quan ciutadans es van manifestar davant de l'establiment, on aquests dies s'allotgen alguns dels agents destinats a Catalunya amb l'objectiu d'evitar la celebració del referèndum.

Les persones congregades davant d'aquest establiment del carrer Sant Josep cantaven i feien crits de 'Feixistes', 'Aquesta és la vostra democràcia' i 'Que se'n vagin'. Alguns dels agents es trobaven al bar de l'hotel i van sortir a la porta, on s'hi van quedar plantats. Davant de l'augment de la tensió entre manifestants i la Guàrdia Civil, els Mossos d'Esquadra va habilitar un cordó de seguretat però els agents del cos armat el van acabar superant i van perseguir els concentrats que encara quedaven al lloc amb porres extensives. 

Alguns del centenar de concentrats van abandonar la zona en veure que la tensió entre manifestants i agents de la Guàrdia Civil augmentava.

Comentarios
Multimedia Diari