La Taula per la Democràcia convoca una manifestació aquest dissabte 'a favor de les llibertats'

 No descarta noves aturades "depenent dels esdeveniments"   
 

17 octubre 2017 15:06 | Actualizado a 17 octubre 2017 15:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Taula per la Democràcia ha decidit convocar una manifestació aquest dissabte a Barcelona sota el lema "a favor de la drets i les llibertats" després de l'empresonament dels presidents de l'ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. 

En representació de la plataforma, l'actor i president de l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), Àlex Casanovas, ha explicat aquest dimarts als mitjans que la manifestació arrencarà a les 17.00 hores "perquè pugui venir gent de fora" de la capital catalana. 

L'itinerari de la marxa encara no s'ha definit i la plataforma s'esperarà als esdeveniments d'aquesta setmana per proposar altres accions: "Així com els fets es precipiten, veurem la manera de reaccionar sempre defensant la democràcia", ha dit Casanovas. 

Ha respost que no es descarten noves aturades ni convocar vagues "depenent dels esdeveniments", i s'han mostrat receptius a tot el que pugui passar. 

També han avançat que en el partit d'aquest dimecres a l'estadi del Camp Nou, que enfrontarà el FC Barcelona i l'Olympiakos en competició de Champions, deixaran dos seients lliures en record de Cuixart i Sànchez, i han anunciat que la setmana que ve es tornarà a reunir la plataforma per valorar l'actualitat.  

Comentarios
Multimedia Diari