Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La comissió d'investigació sobre l'Operació Catalunya es tanca a l'espera de les conclusions de JxSí, CSQP i CUP

Aquest dilluns estaven citats 11 compareixents per segon cop després de no acudir al Parlament anteriorment

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els portaveus de CSQP, JxSí i la CUP a la comissió de l'Operació Catalunya, Albano Dante Fachin, Roger Torrent i Mireia Boya, a la sessió del 28 d'agost de 2017

Els portaveus de CSQP, JxSí i la CUP a la comissió de l'Operació Catalunya, Albano Dante Fachin, Roger Torrent i Mireia Boya, a la sessió del 28 d'agost de 2017

La comissió d'investigació del Parlament sobre la denominada Operació Catalunya s'ha tancat aquest dilluns, després de diversos mesos de compareixences. Aquest dilluns estaven citats 11 compareixents que anteriorment no havien acudit a la comissió tot i haver estat citats. En aquesta segona ocasió, tampoc ho han fet. A les 14 hores s'acaba el límit per presentar les conclusions dels tres grups que segueixen a la comissió, JxSí, CSQP i CUP, i aquest dimarts es debatran i votaran.

Entre els compareixents que no han acudit al Parlament per segona vegada hi ha alts càrrecs policials com José Manuel Villarejo, Eugenio Pino o Antonio Giménez Raso, el periodista Esteban Urreiztieta o els extreballadors de l'agència de detectius Método3 Antonio Tamarit i Elisenda Villena. La comissió traslladarà aquestes incompareixences a la Mesa del Parlament, que podria decidir portar a la fiscalia els casos de les incompareixences voluntàries.

Temas

Comentarios

Lea También