Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La gran exposició de 'Joc de Trons' iniciarà la seva gira mundial al Museu Marítim de Barcelona el 28 d'octubre

Mostrarà attrezzo, armes, peces de vestuari i decorats originals de la sèrie

 

ACN

Whatsapp
El tron de 'Joc de Trons' instal·lat en una de les sales del Teatre Municipal de Girona el passat abril. Foto: ACN

El tron de 'Joc de Trons' instal·lat en una de les sales del Teatre Municipal de Girona el passat abril. Foto: ACN

La gran exposició de 'Joc de Trons' ('GAME OF THRONES: THE TOURING EXHIBITION'), organitzada per HBO Global Licensing, la productora GES i la promotora local Sold Out, iniciarà la seva gira mundial al Museu Marítim de Barcelona el 28 d'octubre, on es podrà visitar durant un temps limitat. La nova experiència interactiva de més d’1.000 metres quadrats, inspirada en la sèrie de gran èxit d’HBO i formada per imatges impressionants i objectes fascinants, donarà als visitants la possibilitat de veure en primera persona attrezzo, armes, armadures peces de vestuari i decorats originals de la sèrie. "Ens fa molta il·lusió poder anunciar Barcelona, la porta de la Mediterrània, com a ubicació per a l’estrena mundial de 'GAME OF THRONES: THE TOURING EXHIBITION'", ha afirmat Eddie Newquist, director creatiu i vicepresident executiu de GES. Juntament amb Sold Out, col·labora la productora françesa Encore en aquesta exposició que es farà a Barcelona.

'GAME OF THRONES: THE TOURING EXHIBITION' permetrà a fans de tot el món experimentar l'art i submergir-se a l'univers artístic de 'Joc de Trons' mitjançant l'exposició pública més extensa feta mai fins ara. Com han explicat els organitzadors, serà possible gràcies a una combinació única d’entorns immersius, espais interactius i contingut multimèdia, els visitants podran gaudir de les mítiques terres de Ponent i Essos, i reviure els judicis i les tribulacions dels nobles i del poble, que lluiten per sobreviure a l'ombra del Tron de Ferro.

A l'exposició hi haurà varies zones de temàtica dinàmica que representaran diverses localitzacions de la sèrie i en les quals es mostraran peces de vestuari, attrezzo, armes i armadures en un entorn immersiu: Per una banda, els paisatges hivernals del Nord, el Camí Real envoltat d'arbres i els majestuosos escenaris de Desembarcament del Rei; la ciutat conquerida de Meereen amb els seus quarters de guerrers 'Inmaculados' i els fidels de la Casa Targaryen; escenaris emblemàtics de la misteriosa Casa de Blanc i Negre, el Castell Negre, llar de la Guàrdia de la Nit, i les glaçades terres de Més enllà del Mur; així com l'espectacular peça central de l'emblemàtic Saló del Tron de Ferro.

"Des de les escales de Rocadragón fins a la Fosa de Daznak, les terres i la gent d'Espanya han acollit alguns dels escenaris més emblemàtics de 'Joc de Trons'", ha comentat Jeff Peters, vicepresident de llicències i distribució d'HBO. " Estem segurs que els nostres fans de Barcelona, de tota Espanya i de la resta d'Europa gaudiran d'aquesta oportunitat", ha afegit. 

Eddie Newquist, director creatiu i vicepresident executiu de GES, ha recalcat que "l'estrena a Barcelona representarà la culminació dels esforços conjunts de molts artesans, dissenyadors i artistes de gran talent per crear aquesta col·lecció sense precedents d'objectes, vestuari i decorats emblemàtics, i poder mostrar-la a fans de tot el món; és un gran plaer per a nosaltres poder iniciar la gira en un indret històric tan singular". 

Per la seva part, Rafael Giménez, director de Sold Out, companya local promotora de l’exposició a Barcelona, ha apuntat que han triat Barcelona "com a primera ciutat per a aquesta gran exposició itinerant de 'Joc de trons' pel seu caràcter cosmopolita i pel gran nombre de fans d'aquesta fantàstica saga televisiva que hi ha al nostre país. La presència a Barcelona d’aquest gran espectacle contribueix, sens dubte, a situar la ciutat en el circuit internacional de les principals exposicions internacionals", ha afegit.

Temas

Comentarios

Lea También