Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La participació a les 18 hores és casi cinc punts més que fa dos anys a Tarragona

Totes les demarcacions creixen. La que menys, Girona amb 3,26%. I la que més Barcelona amb un 5,38%.

Diari de Tarragona

Whatsapp
L’Amèlia Guardià, l’avia centenari de l’Arboç (106 anys), exercint el seu dret de vot. FOTO: Pedro Osorio

L’Amèlia Guardià, l’avia centenari de l’Arboç (106 anys), exercint el seu dret de vot. FOTO: Pedro Osorio

La participació a les eleccions autonòmiques d'aquest 21 de desembre, amb dades parcials de les sis de la tarda, és superior als comicis de 2015.

A Catalunya, la participació a aquesta hora de la tarda és del 68,24%, 5,12 punts més que ara fa dos anys. La tendència catalana també es reflecteix a cada una de les demarcacions, sent Barcelona la que puja més comparativament i Girona la que incrementa menys en percentatge.

A diferencia del primer avanç, on només pujava Barcelona i la resta de províncies estaven per sota dels percentatges de fa dos anys, en aquesta ocasió totes les circumscripcions milloren percentatge de participació respecte als comicis anteriors.

En el cas de Tarragona, la pujada és de 4,94% respecte 2015. Fa dos anys, la participació a falta de dues hores pel tancament dels col·legis electorals es trobava en un 61,78%. Avui està al 66,72%.

La participació anirà canviant fins a les 20 hores, moment en que es tancaran els col·legis electorals arreu del país.

Temas

Comentarios

Lea También