Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Manifest de suport a Carme Forcadell, empresonada a Mas d'Enric

Signada per diputats de diversos països del món i que serà presentat públicament aquest dijous

EFE

Whatsapp
L'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell. FOTO: EFE

L'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell. FOTO: EFE

Diputats de diversos països del món subscriuen un manifest de suport a l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell, empresonada a la presó tarragonina de Mas d'Enric (El Catllar), que serà presentat públicament a l'auditori de la cambra en un acte que tindrà lloc dijous i en el que intervindrà la presidenta del Parlament de Gal·les, Elin Jones.

El manifest serà donat a conèixer el dia 13, així com els suports amb els quals compta, però segons ha indicat el Parlament en un comunicat, el text de suport a Forcadell, que es troba a la presó des de fa 294 dies acusada de rebel·lió, ha estat promogut pels expresidents Joan Rigol, Ernest Benach i Núria de Gispert.

En el transcurs de l'acte, es donarà lectura al manifest, s'anunciaran alguns dels noms de diputats que ja l'han subscrit i prendran la paraula, tant la president del Parlament de Gal·les, com l'actual president del parlament català, Roger Torrent.

El document està dirigit únicament a diputats -i parlamentaris, en general- de tot el món, i en ell es denuncia l'empresonament de Carme Forcadell i es reclama la seva immediata posada en llibertat, segons ha precisat el Parlament en el seu comunicat.

Després de l'acte de presentació del manifest els seus promotors preveuen seguir donant-lo a conèixer per tot el món, a fi de recollir nous suports de parlamentaris.

Temas

Comentarios

Lea También