Manifestació a Barcelona contra el «separatisme»

Un miler de persones es van manifestar també contra el «supremacisme», convocats per Somatemps i Tabarnia

28 mayo 2018 11:40 | Actualizado a 28 mayo 2018 11:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La mobilització, convocada per una vintena d’associacions «implicades en la lluita contra el separatisme», va arrencar a les 12.00 hores a la plaça Urquinaona i ha finalitzat a la plaça Sant Jaume, on es va llegir un manifest.

En l’acte van intervenir diversos ponents entre els quals es trobava el portaveu de la Coordinadora per Tabarnia, Juan José Ibáñez, i els manifestants van protestar contra el llaç groc que llueix en la façana de l’Ajuntament de Barcelona, on hi va haver moments de tensió, quan van tirar tirat una tanca de protecció. 

«Torra, racista»

Els manifestants, precedits per una pancarta amb el lema ‘El nacionalismo es supremacismo’, han portat banderes espanyoles, catalanes i de Tabarnia i cridar consignes com: «Torra racista, el primer de la llista», «Puigdemont a presó», «En peus si ets espanyol», «Visca Espanya» i «Catalanitat és hispanitat».

«La intenció és denunciar la discriminació que patim molts ciutadans catalans i tabarnesos no nacionalistes i recalcar que la desigualtat sempre genera tensions que poden degenerar en violència», va assegurar la Coordinadora de Tabarnia en un comunicat.

Comentarios
Multimedia Diari