‘Maremar’ de Dagoll Dagom se solidaritza amb l’Open Arms i la iniciativa de salvar vides

Dagoll Dagom ha decidit convertir la primera funció d’aquesta segona temporada en una nit solidària» a benefici de l’ONG Open Arms

05 noviembre 2019 07:40 | Actualizado a 05 noviembre 2019 07:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Maremar, el darrer espectacle de Dagoll Dagom, torna al Teatre Poliorama a partir d’aquest divendres. Commoguts per la tasca del vaixell Open Arms, «totalment imprescindible per a seguir amb la vigilància d’embarcacions i el salvament de persones al mar, i amb la ferma voluntat de seguir actuant en aquesta línia de cooperació, Dagoll Dagom ha decidit convertir la primera funció d’aquesta segona temporada en una nit solidària» a benefici de l’ONG Open Arms. Un espectacle que comptarà amb una post funció amb voluntaris de la tripulació del vaixell solidari. Gairebé 90.000 persones ja han vist aquest espectacle sobre el drama que assola els camps de refugiats i els sofriments que pateix una població que prova de fugir de la guerra per cercar un futur millor.

Sorteig per als lectors del ‘Diari’

‘Diari de Tarragona’ sorteja 60 entrades dobles entre els seus lectors per tal de poder anar a veure l’obra al Poliorama. Una representació que narra la història d’una família que lluita per a retrobar-se després que la guerra els separés. Es tracta de la primera aventura shakespeariana de la companyia al llarg dels seus quaranta-quatre anys de vida. Tot amb música basada en l’obra de Lluís Llach.

Comentarios
Multimedia Diari