Milers de persones surten als carrers de Barcelona per exigir igualtat, millors salaris i pensions

Rere el lema 'Ara ens toca a nosaltres', CCOO i UGT es manifesten perquè la recuperació econòmica es traslladi a la classe treballadora

01 mayo 2018 12:00 | Actualizado a 01 mayo 2018 12:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Milers de persones han sortit als carrers de Barcelona aquest dimarts amb motiu del Dia Internacional dels Treballadors. Els sindicats majoritaris, CCOO i UGT, han convocat una manifestació unitària per exigir igualtat de gènere, millors salaris, ocupació de qualitat i pensions dignes. Sota una fina pluja, la protesta ha sortit de la plaça Urquinaona i baixa per Via Laietana fins a la plaça de la Catedral.

Rere el lema 'Ara ens toca a nosaltres', demanen que la recuperació econòmica es traslladi a la classe treballadora. Els secretaris generals de CCOO i UGT a Catalunya, Javier Pacheco i Camil Ros, encapçalen la protesta. També hi participen grups polítics com el PSC, ERC, JxCat i Catalunya en Comú, si bé aquest any la manifestació està marcada per l'absència de Cs. Per davant de la capçalera amb els màxims representants del sindicat s'hi ha situat una altra pancarta amb el lema 'No és abús, és violació' i #Noésno, després de la polèmica sentència del cas de 'La Manada'.

Comentarios
Multimedia Diari