Mor la dona ferida crítica en un accident a l'AP-7

En la col·lisió estaven implicats una furgoneta, un tot terreny i tres turismes i també van resultar ferides lleus dues persones més

19 mayo 2017 15:33 | Actualizado a 23 mayo 2017 09:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat aquest dissabte que ha mort la persona ferida crítica en la col·lisió múltiple d'aquest divendres a primera hora de la tarda a l'autopista AP-7, a l'altura de Cerdanyola del Vallès. Es tracta de la passatgera posterior d’un dels turismes implicats en l'accident, que va ser trasllada en helicòpter per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital Parc Taulí de Sabadell, on posteriorment va morir. En el sinistre, a més, també hi va haver dues persones ferides lleus que també van ser trasllades al mateix centre hospitalari. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'accident a tres quarts de tres de la tarda al quilòmetre 152 sentit nord de l'AP-7, en el terme municipal de Cerdanyola del Vallès. En el xoc es van veure implicats una furgoneta, un tot terreny i tres turismes. Fins al lloc dels sinistre s'hi van desplaçar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra i l'helicòpter i una ambulància del SEM.

Com a conseqüència de l'accident es va haver de tallar uns minuts l'AP-7 sentit nord, que ja començava a registrar més volum de vehicles per l'inici del cap de setmana. Es va obrir un carril al trànsit i sobre les cinc de la tarda només quedava un dels tallat, L'autopista va quedar totalment oberta pels volts de les sis de la tarda. La incidència, però, va causar cues de fins a 14 quilòmetres entre Castellbisbal i Cerdanyola en sentit Girona i vuit quilòmetres més entre Santa Perpètua de Mogoda i Cerdanyola del Vallès en sentit sud. La situació a la via es va normalitzar poc abans de dos quarts de nou del vespre.

 

Comentarios
Multimedia Diari